Com accelerar el nostre WordPress

Com accelerar el nostre WordPress

En moltes ocasions els nostres WordPress triguen una gran quantitat de temps en carregar o simplement volem que sigui el més ràpid possible. Gràcies als següents passos aconseguirem la màxima velocitat que ens permeti la nostra web:
 
  • Veure càrrega de la web amb una eina web.
  • Optimitzar el core de WordPress (actualitzar, plugins, tema, etc.). Veure amb P3 profiler.
  • Revisar l'allotjament en cerca de virus o codi injectat.
  • Configurar la ruta del nostre WordPress amb la ruta final a utilitzar. Amb www o sense.
  • Optimitzar la base de dades amb WP-Optimize
  • Optimitzar les imatges amb WP-SmushIt i reescalar imatges amb Imsaniti.
  • Carregar tan sols els components mostrats per pantalla amb JQueryImage Lazy Load.
  • Compressió amb GZIP.
  • Mantenir la connexió activa mentre carrega la web mitjançant Keep-Alive.
  • Unir dades JSS i CSS amb WP-Minify.
 
Revisar la web amb una eina web
 
Per saber el temps de càrrega de la nostra web i tots els seus complements primer és recomanable que l'analitzem des d'una eina web per a veure la càrrega detalladament.
 
Optimitzar el core de WordPress
 
Revisant la càrrega veiem a la primera línia el temps de càrrega amb les peticions dels registres DNS i la connexió amb el servidor. A la segona petició comença a carregar el core de WordPress. Un cop carregat es quan es començarà a visualitzar els elements de la web en el navegador.
 
Per veure exactament en què inverteix el temps el nostre Wordpress podem revisar-ho amb el plugin P3 Profiler.
 
selectedImg
 
Per evitar temps llargs de càrrega en el nostre core és ideal tenir sempre actualitzada a l'última versió de WordPress i els seus complements, utilitzar un tema lleuger, el mínim possible de plugins i eliminar els que no s'utilitzen.
 
Revisar la seva pàgina en cerca de virus o possibles infeccions de codi injectat
 
Si el nostre allotjament està infectat es possible que hagi que carregar elements externs d'un altre web, fent una doble càrrega o, en cas de no trobar aquests enllaços, no mostrar la plana per temps de càrrega molt elevats.
 
Entre altres motius, és aconsellable revisar que es trobi desinfectat, sobretot mantenir el nostre Wordpress i complements actualitzats.
 
Configurar la ruta del nostre WordPress amb la ruta final a utilitzar. Amb o sense www
 
En cas de tenir configurades les rutes de WordPress amb el subdomini www i accedim sense, es genera, internament, el doble de càrrega perquè ha de reprocessar totes les peticions:
 
selectedImg
 
És recomanable en aquest cas utilitzar un fitxer .htaccess que forci sempre l'entrada amb la mateixa ruta. D'aquesta forma el core no genera peticions innecessàries.
 
Optimitzar la base de dades amb WP-Optimizer
 
WordPress emmagatzema tota la informació en una base de dades a la que recorre per evitar posteriorment. Com més informació existeix, més lentes són les peticions. Amb el plugin WP-Optimize reduirem informació innecessària i optimitzarem les dades.
 
Optimitzar imatges amb "SmushIt" i reescalar imagtes amb "Imsaniti"
 
Moltes imatges ocupen més espai del necessari i és útil optimitzar-les per reduir-ne la mida. Això no representa cap canvi a nivell visual a la imatge. Per això podem optimitzar-les amb el plugin "SmushIt".
 
 
D'altra banda, moltes vegades utilitzem imatges - amb mides més grans del que és necessari.- Si ho desitgem, podem reescalar totes les nostres imatges per sota d'una resolució màxima amb "Imsaniti"
 
selectedImg
 
Activar càrrega progressiva d'imatges "JQuery Image Lazy Load"
 
Podem carregar la web de forma total i fins que no carregueu tot, no puguem anar visualitzant, o que només carregueu el contingut visualitzat en pantalla i, en anar movent-nos cap avall a la web, aneu carregant aquest contingut. Aquesta darrera opció és el "Lazy Load" i, pràcticament, no és perceptible per a la vista, reduint la càrrega total en només allò que visualitzem. Per això disposem del plugin "JQuery Image Lazy Load".
 
Habilitar compressió GZIP del lloc
 
Per accelerar els fitxers en general podem comprimir-los a GZIP, ocupant menys espai i lliurant-los més ràpid. Es pot fer mitjançant un panell ocult de l'administrador de Wordpress
 
http://sudominio.com/wp-admin/options.php
 
Ha de remplaçar el "sudominio.com" per el nom de la instal·lació del seu Wordpress
 
Dins de les opcions que apareixen busquem "gzipcompression" i modifiquem el valor a 1 per activar-lo:
 
selectedImg
 
Mantenir connexions actives Keep-Alive
 
Per a cada element de la nostra web s'obre una nova connexió al servidor sol·licitant els fitxers necessaris. Cada cop que realitza la petició, en finalitzar, tanca l'anterior. Per accelerar el procés de càrrega és possible mantenir oberta la connexió amb el servidor fins que hagi servit tots els fitxers, essent el flux de dades més fluid. Aquesta opció s'habilita al fitxer .htaccess de l'allotjament:
ndefined
 
    Header set Connection keep-alive
 
 
Habilitar eina de caché "W3 Total Caché"
 
Per a les dades que s'emmagatzemen a la memòria caché podem instal·lar el plugin "W3 Total Caché" per accelerar aquesta part de dades.
 
Fitxers JSS y CSS
 
La web carrega molts fitxers JSS i CSS als quals podem reduir la seva càrrega en ajuntar-los i carregar-los en un de sol en carregar el document amb el plugin "WP-Minify". Hem de vigilar aquest plugin perquè pot afectar l'arquitectura de la web.
 
Extra: Speed Booster Pack
 
Moltes d'aquestes funcionalitats es poden fer en un sol plugin "Speed ​​Booster Pack", un tot en un.
 
El nostre consell és controlar les parts que volem comprimir i realitzar les correccions que creiem oportunes, però, en el cas de no tenir gaire coneixement o temps, podem optar-hi.
 
 
Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.
    • Related Articles

    • Com detectar injeccions de codi al nostre WordPress

      El WordPress és el CMS més utilitzat del món. Això fa que les seves actualitzacions, plugins i altres eines siguin les que més suport reben en comparació amb altres eines. Com que és el més utilitzat amb molta diferència, també és el CMS més atacat, ...
    • Plugins per augmentar la seguretat del nostre Wordpress

      Molts dels plugins/temes i fins i tot les pròpies versions antigues de WordPress poden tenir falles de seguretat en la seva pròpia programació i això fa que puguin tenir injeccions de codi en els arxius del WordPress. És possible augmentar ...
    • Com gestionar el nostre allotjament web

      Amb el "Panell de control" de l'allotjament web, podeu gestionar el vostre allotjament còmodament. El panell es compon d'una secció amb la informació de l'allotjament i diferents seccions amb eines. Per accedir al panell de gestió de l'allotjament, ...
    • Com verificar quin pla de hosting tenies associat en el passat des del nostre panell de control

      De vegades, és possible que necessitis recordar o verificar quin pla de hosting tenies associat en el passat. Això pot ser important per diverses raons, com ara migrar a un nou pla, recordar les característiques d’un pla anterior o fer comparacions ...
    • Actualitzem el teu Wordpress

      Vols actualitzar el teu WordPress i no saps com? No estàs segur de si el teu WordPress necessita ser actualitzat? Des de cdmon disposem d'un servei d'actualització, amb el qual podem ajudar-te a actualitzar la teva WordPress a l'última versió. Quines ...