Després d’introduir el codi, fes clic al botó "Desa" a la part superior dreta de la pantalla (en verd). Si no ho fas, els canvis no s’aplicaran.
IMPORTANT: Un cop activis aquesta opció i desis la configuració, SOGo sempre requerirà el codi de verificació de l’aplicació per iniciar sessió.
Assegura’t que has escanejat correctament el codi QR i que l’aplicació genera codis abans de desar. Si deses la configuració sense tenir l’aplicació configurada, podries perdre l’accés directe a aquest compte de correu a SOGo.
Aquesta configuració només afecta l’accés a SOGo (correu, calendari, contactes), no altres serveis.