Com posar la teva pàgina web en manteniment

Com posar la teva pàgina web en manteniment

L’eina de manteniment de cdmon et permet mostrar una pàgina temporal als teus visitants mentre realitzes tasques tècniques al teu lloc web. En activar-la, qualsevol accés al teu domini mostrarà automàticament una pàgina d’avís, evitant així que els usuaris vegin el contingut en construcció o possibles errors durant els treballs que estiguis fent.

És important tenir en compte que aquest mode només afecta el contingut web del lloc: els serveis de correu, accés FTP, bases de dades o el panell de control continuaran funcionant amb total normalitat.

Per activar aquesta funció, primer accedeix al Panell de control de cdmon i dirigeix-te al llistat bàsic de serveis. Localitza l’allotjament sobre el qual vols activar el mode manteniment i fes clic al botó de l’allotjament web.


En accedir-hi, veuràs la informació general de l’allotjament contractat. En concret, has d’accedir a la quarta secció, la de “Servidor”, i fer clic a la darrera icona, la que es mostra com a “Pàgina de manteniment”.


En prémer aquesta opció, trobaràs l’apartat “Configuració mode manteniment”. Per activar-lo, només cal fer clic al botó de la dreta. Aquest botó apareixerà inicialment com a “Desactivat”. En prémer-lo, es mostrarà una breu barra de càrrega i, en finalitzar el procés, el botó canviarà a color verd indicant que el mode manteniment s’ha activat correctament:
  1. Mode manteniment desactivat:
  1. Mode manteniment activat:

NOTA: Si vols personalitzar la pàgina que es mostra als visitants, pots fer-ho editant directament el fitxer /maintenance/index.html. Hi pots accedir des de l’administrador de fitxers del teu panell o mitjançant una connexió FTP (Com connectar per FTP mitjançant webFTP). Aquest fitxer es pot modificar lliurement per adaptar el missatge, l’estil o afegir-hi elements com el teu logotip, colors corporatius o qualsevol avís específic que vulguis comunicar mentre treballes al teu lloc.

Quan finalitzis les tasques de manteniment, pots tornar a aquesta mateixa secció del panell i desactivar el mode amb un sol clic. El teu web tornarà a estar visible immediatament per a tots els usuaris.


Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.